24.7.12

ramadhan is back

oh assallammualaikum w.b.t :)
lama tak mencoret di sini. hey! hee.
hari ni dah masuk ramadhan yang ke 4 dah. ehh kejap je rasa!
tak sabar pulak rasanya nak raya. tapi baju raya apa pun tak beli lagi ni. 
nanti lah nak pergi shopping sakan. dapat duit pt kan. hahaha! 
tema tahun ni taktau lah apa. 
alaaa tapi apa pun still tak bermakna jugak raya tahun ni. 
sebab, dah memang raya tu takde makna tanpa arwah.
dia jelah yang buat raya and hidup aku sempurna.
haihhh. yang pergi tu tetap pergi kan.
tahun ni puasa dekat UiTM. sumpah tak best siot.
nak turun sahur pun malas woi.
penat mmang tersangat penat.
dengan kelas umpama trafik yang tiada lampu isyarat.
nasibla roommate semua macam gila gila so takdelah rasa bosan gila duduk sini. 
harap sem depan dapat roommate yang okay belaka.
jangan alim belaka sudahla -_____-
iskisk. sebenarnya kan rindu dekat manjung ah.
rindu dekat family.
aicehh padahal baru balik minggu lepas.
bazar kat manjung best seyh.
rindu pulak nak berbuka dengan am.
budak trauma accident ni. 
bila aku drive jea mesti dia duk jerit jerit "miraa sloww mira!".
sumpah aku rasa macam nak tinggalkan kat tepi jalan tu woi! haha.
raya ni raya kat melaka insyaallah. alaa bosan gila.
nasib ada gak kawan dekat sana. huhh.
lepas tu baru balik manjung!
atoto tak sabarnya nak balik manjung lagi. 
sana baru happening raya woi.
open house berlambak. boleh main meriam. hahaha.
nak kumpul duit raya bebanyak! wuee.
tapi lepas raya ni balik UiTM kena bawak balik sugar glider mak jemah suruh.
best best. pasni ada peneman saya di UiTM. 



thanks for reading ((: