23.5.12

MSU

hey guys! lama tak update kan.
aku dah start orientasi. okay fine sumpah memang macam budak tadika!
start hari isnin sampai jumaat 21-25 mei.
kena pergi pakai formal, kasut tutup, ikat rambut kasi kemas.
well, rupa aku dah macam kanak-kanak tadika.
so goodbye to orientation, i wont see u again.
duduk rumah lagi bagus.
just imagine, main game tepuk tepuk tangan, and then kena berlakon jadi spongebob, dalam lakonan tu takleh cakap, cuma buat gaya je.
aku rasa orang yg tengok pun akan jadi blur and tertanye tanye, hey what is she trying to do?
akan membuatkan aku nampak macam orang bodoh.
lepastu suruh buat lakonan merdeka, latar belakang lagu sudirman.
hey come on, minimum 3 mins, nak buat ape je within 3 mins? haha.
serik aku orientasi ni. bosan.
tapi memang kelakarlah tengok gelagat orang ramai kat sana.
ada yang semangat gila babi main game yg fasi bagi.
ada yang gedik semacam, ada yang pelat gila, ada yang kelakar, ada yang malu gila nak mampus, ada yang bajet good good, ehh memacam ragam la.
aku kat sana, sengsorang je and mendiamkan diri. sebab aku memang susah nak biasakan diri dengan new environment so aku akan jadi bisu.
thats why ramai cakap first nampak aku, dorang akan cakap sombongnye minah ni, kereknye minah ni.
tapi kalau dah kenal, aku banyak cakap sebenanrnya sampai korang tak larat nak layan. hehe.
hope kelas cepat lah start. dah tak sabar nak belajar. hahaha.
ok lah. BYE!

thanks for reading ((: