19.2.12

katakan taknak

sumpah hari ni tak best langsung.
sebab? bangun pagi jea dah dengar topik hangat dari mulut puan noorazlin.
topik ape eh? topik nak pindah PAHANG.
sebab, bapak aku dapat projek kat sana.
aku nak jea cakap taknak pindah kat parents aku.
tapi nanti jadi punca gaduh pulak.
so aku diam jelah dan terus berharap tak jadi pindah.
berat gila hati aku nak pindah and tinggalkan seseorang.
kalau aku takde nanti, aku tak tahulah apa akan jadi dengan hidup dia dan aku.
owmennn. aku harap GILA BABI semua ni takkan terjadi.
tak sanggup. dah malas nak fikir semua ni.
aku taknak menghadap lagi satu perpisahan.
3 orang aku nak tinggalkan kalau aku pindah. susah gila. berat gila nak mati hati aku.
jangan fikir lah emira!
buat aku rasa sedih, hiba semua ada lah.
hmm. kbye :'(

7.2.12

masalah cinta

assallammualaikum w.b.t ;)
okay hari ni sy tak tidur lagi. sebab apa?
adalah, jangan sibuk nau yea. 
kebelakangan ni, aku rase 2012 ni macam tahun yang gila babi.
nak tahu sebab apa? sebab aku sendiri pun pening dengan masalah.
something yang aku tak expect pun boleh jadi and sedang terjadi sekarang.
pheww. baru masuk bulan february kan? aku rase dah 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.
haa 7 orang datang dan datang dalam hidup aku. datang buat semak. 
kekasih kembali pulang pun ada. aku tak faham, kenapa dengan lelaki zaman sekarang ni macam gila babi.
menakutkan okay? orang dah taknak tu, tolonglah faham bahasa. ni tak, sampai ada kes pecah cermin kereta aku siap.
menyusahkan hidup aku je! macam dah takde perempuan lain kt dunia ni.
heyh! aku  ni dahla gila, garang, panas baran, tak hot, tak sopan, tak lawa and memacam la. hahahaha.
better pergi cari perempuan baik baik sikit :D
btw, ada jugak yang call and msj aku banyak kali, sampai aku naik fed up.
okay fine, actually aku rasa, bila single, single lama gila.
bila dah ada boypreng, ada je yang datang macam nak menggugat cinta kami. wakaka.
okayla, aku tahu daripada 7 orang tu adalah dalam 5 orang yang akan baca apa aku tulis ni.
thanks for reading ;) muahhh! :*

thanks for reading ((: