17.6.15

ramadhan datang lagi


sampai sekarang tak percaya yang esok dah nak puasa.
malam ni sahur.
like seriously laaa?
n tu maknanya dah nak raya.
cepatnya masa berlalu kan. 
its good.
so that cepat2 la ak dapat sambung degree pulak.
dah rindu sgt ni nak pegang buku.
apa pun, korang, selamat berpuasa hokayy!
jangan ponteng pulak.
nanti Allah marah.
bila time puasa ni, serious teringat balik macam2 kenangan.
ada kenangan yang  boleh buat ak nangis, rindu, happy.
nangis sebab kenangan dengan arwah.
terlalu banyak. rindu gilaaaa taktahu nak cakap camne tahap rindu tu.
bila ingat arwah jea, automatik bergenang air mata.
so cepat2 ak akan fk benda lain.
it hurts too much cuz i love her too much :'(
*ok lap air mata*
kenangan dengan kawan2 masa kat manjung dulu.
ya Allah nakalnyaaa kitorang.
orang g teraweh, kitorang g main snooker.
ponteng puasa lagi lah jangan cakap.
*saya selalu ponteng puasa sbb gastrik teruk. HAHA*
tu semua kenangan masa muda2 dulu lah.
sekarang saya dah besar. baik sikit. hehehe.
so , apa tema baju raya tahun ni?
colour apa agak2?
GOLD?
lupakan jelah. raya tak raya sama jea. haha.
k sampai disini sahaja coretan saya kali ini.
apa pun, Alhamdullillah sempat juga berjumpa Ramadhan di tahun ini.
selamat beribadah uolls!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.


thanks for reading ((: