21.6.15

ahad ku


today is sunday. and im working bebeh :D
suka sangat kerja hari ahad. suka gila!
dulu masa nak dapatkan kerja, haa malas sgt nk pergi interview tempat lain.
padahal tempat lain tu rilek jea cuti weekend.
tapi malas punya pasal, nk kerja sini jugak kann.
haa mendapat lah bosan dia camne kann.
padan muka kau Emira!
ni baru 1005. berapa jam lagi hoi nak balik.
mengantuk ni! semalam balik lambat lagiiiiiiii.
2 pagi baru nak balik, nak jadi hapee kan.
disebabkan mood kejap ok kejap tak ok, rasa nak bersukan jea.
so semalam, saya berbasikal dua round kot kt titiwangsa tu.
peluh peluh peluh.
tapiiiiii, lepastu lepak McD makan ayam goreng spicy dua ketoii.
*serupa takpayah berbasikal tadi*
tapi takpelah, gasakla. sebab berbuka tadi pun makan nasi 5 suap jea. HAHA.
so duduk la melepak dgn MN ni kannn, sembang punya sembang tup tup dah pukul 2.
baru sedar nak balik.
*masa tengah lepak tak sedar diri tu esok kerja pagi*
sampai jea rumah, hadap phone duluu.
perkara wajib setiap remaja buat. kann kann? jangan tipu, tak baik.
agak agak phone tu dah jatuh atas muka tiga pat kali baru reti nak tidur :3
akhirnya pukul 3 baru tidur. bangun sahur 515.
pas subuh sambung tidur sampai kul 8.
and now disinila saya sedang bekerja.
nampak tak kerja ni mmg bosan, sempat berblogging tau!
ni mata kanan ni asik la berkedip. 
ape keheynyee tataula saya.
ok la. nk googling jap cari jawapan.
bye!


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.


thanks for reading ((: