14.1.15

last sem

wuyeahhh, malam ni datang mood nak berblogging sat.
rindu rindu rindu :*
so nak cerita pasal apa eh? :p
sy nk cerita yg sy skrg tgh final sem. n tersangatlah BUSY.
BUSY k BUSY. tolong faham. COC no more. *konon* :D
okayy sebenarnyaa tak sabar nk grad pastu nak sambung degree.
pastu nak sambung master pastu nak sambung pHd. 
serious tak sabar gila nk ada pHd. 
sudahnya tak kawen2. HAHA.
kalau kira2 balik, around 29 kut baru boleh ada pHd.
okayy dah tua -..-
malam malam cemni biasalah, macam macam yg bermain kat fikiran, kan kann?
jangan tipu! 
berangan tu perkara biasa dah bg semua orang yea dak.
ak rasa benda ni hari2 ak fk bila lah nak habis belajar. HAHA
orang lain tak sibuk tanya bila ak nak habis belajar, tapi sibuk tanya
BILA NAK KAHWIN?
okayy, soalan yg sangat membosankan.
sbb tak ada jawapan untuk tu.
haa ni yg nak membebel ni.
eh biasalah zaman skrg ni, cinta tu terlalu murah.
senang dapat senang buang.
so, bg ak, BUANG MASA.
penat nak hadap manusia yg tak reti nak menghargai ni! 
nanti dah sampai seru, sy kahwinlah yeee :D
masuk tahun 2015 ni , maka umur sy pun meningkat lah kan.
23 already. okay fine, rasa mmg dah tua. serious :/
tak best k tak best bila orang tanya pasal umur. 
boleh tak nak kembali ke zaman belasan tahun dulu?
ahh syioknyaa seperti dunia ana yang punya kata ko. HAHA
lantak lah.
yang penting azam tahun baru ak tahun ni ialah......
ENTAHLA. tak pernah ada azam setiap tahun baru. haha
ok lantak kan lagi sekali, skrg dalam kepala otak ak tgh fk bila ak nak sampai istanbul ni?
lepas habis study ni, kerja kejap kumpul duit, then boleh pergi! 
sebelum nk sambung belajar, kita enjoy dulu!
HOLIDAY :D
sorang2 pun jadi, apedehai.
baru lah adventure kann. haha
eh dahla, panjang nau. muntah darah lak kang baca kan.
BYE!

thanks for reading ((: