6.9.13

jantan durjana

Ehhh azril hafiz bin salleh. Mulut macam longkang eh kau ni. Kau tak dapat ak kau menyalak memacam eh. Boleh diam tak. Bising ah. Tolong sedar diri tu dah tua. Ada anak bini. Jaga anak bini kayy. Ni tak, ada anak bini, kau abaikan. Suami apa lah kau ni. Kesian tau tgk hidup kau. Mmg kesian. Tp nk buat cemane. Kau tak kesian diri kau sendiri. Jangan buat dosa banyak sangat. Neraka jahanam tempatnya. Memang sesuai lah dengan kau. Hikss. Ak ni nak ingat kau pun jijik. Kau cakap ak jahat lah apa semua. Then apa lagi kau nak duk stalk ak bagai sampaikan nk comment bebukan kt blog ak. Stupid dumbass. Kalau dah ak ni jahat, tak payah la duk terhwgeh hegeh. Sorry lah yea haritu kau datang sampai segamat tapi ak langsung tak layan and datang. Hihi. Kesian kau tunggu kann. Umpan tak menjadi. Nk bg duit la, nak belikan baju lah lappy lah bagai. Sorry. Simpan duit haram kau tu. Dulu kau baik, sekarang mcm lahanat dah. Sbb tu ak taknak berkawan dgn manusia cam kau. Eiii takde masa depan tau dengan orang cm kau ni. Tgk jelah nasib anak bini kau. Alhamdullillah lah Allah tu kenalkan ak dengan bini kau.Walaupun dah banyak kali kau guna taktik kotor nakk buat kami gaduh, tak menjadi. Tulah, Allah tu takdenye nk sebelahkan orang yg berniat jahat macam kau ni. Sampai sekarang ak baik dgn bini dia weh. Bini sendiri pun kau sial sialkan. Ishhh. Mimpi ah weh nk kawen lain. Sedar diri sikit k. Dahla selfish. Ada duit, buat enjoy diri sendiri. Anak bini kau tak bagi nafkah. Bodohnyea lahai. Dahla. Biasa dah jantan durjana cam kau ni mmg taraf mcm anjing kurap, menyalak aje. Fitnah lah ak sebanyak yg mampu. Nak aibkan aku? Dipersilakan. Sekali ak doakan yg tak elok kt kau, kau terima la padahnya. Doa orang teraniaya tiada hijab. Ak tak rugi pape. Terima kasih lah yea. Selama ni ak diam, ni nk kena gak sound anjing ni. Nahh baca. Ak jijik ah dgn kau. Berambus ah dr hidup ak. Jgn buat muka tembok sibuk nk stalk ak sana sini. Get a life lah wehh. Moron!

thanks for reading ((: