2.10.12

final exam


tot tet tot tet.
haa nampak muka kat atas tu haa? muka ketat je time tengah amik final exam. hahaha.
sedang final exam sekarang.
tamat pada 15 october, bersamaan dengan hari kelahiran aku.
birthday tak birthday sama saja.
takde apa pun yang syiok.
seumur hidup tak pernah lagi lah kena baling telur tepung apa semua. 
harap tahun ni tak kena, well classmate aku macam haram jugak perangai kalau nak kenakan orang ni.
pada ***** yang menyimpan hasrat nak baling aku telur and tepung after habis exam, lupakan jelah. aku lari cepat cepat berdesup balik penang! haha.
okay, berbalik pada tajuk utama. 
first paper aku hari ni pukul 9 pagi tadi.
7.15 tu ada monyet tu dah kejutkan aku bangun. gila awal!
my first paper was BEL120.
senang la. alhamdullillah boleh buat, :)
next paper will be on this sunday.
ahhh bosan gila lah nampaknya. apa lah nak buat dari hari ni sampai sabtu ni.
dahla next paper CTU. agama je pun. 
terpaksa lah duduk je kat segamat hutan ni haa.
third paper is MGT162. banyaknya lah nak kena hafal. fourth paper ACC106.
homaigadd banyak nak kena revision ni.
and last paper MAT112. ohh sgt suka sybject ni! then honeymoon lah!
sepanjang cuti sem nampak gayanya terpaksa duduk di pulau pinang.
arahan telah dikuatkuasakan buat aku. -__-
nasib nasib. ahh dahla, wish me luck! :D

thanks for reading ((: