14.4.12

MSU

menangis sampai bengkak mata malam tadi, so hari ni pergi register masuk MSU dengan muka macam ala zombie. 
-,- 
ada family, tapi too much problems. membuatkan aku rasa macam aku hilang separuh daripada jiwa dan diri aku.
sedih dengan kehidupan.
what a life?
there's no words can describe my feelings right now.
its *^%!@#$.

untuk adik aku, HAPPY BIRTHDAY. 
kakya mintak maaf tak wish awal awal and tak bagi pape kat amir.
kakya busy sangat sampai tak ada masa nak wish.
im sorry.
i just want u to know that i love u damn much.

2 comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.


thanks for reading ((: