30.3.12

back

hey readers ;) im back. 
lama jugak lah tak lawat blog ni.
suddenly tadi ada orang tanya pasal blog aku kan, so aku pun rasa macam nak mencoret sedikit.
taknak baca sudah.
14 march hari tu kalau tak silap lah kan, aku bercuti.
my destination of course lah kan MANJUNG kan.
memang best gila lah dapat bercuti kat sana.
release tension kaw kaw. 
banyak sangat masalah duduk KL ni ha -,- 
baik lari manjung kann.
hampir seminggu gak lah duduk sana, then balik ke tempat asal. 
ouh how sad?  mumumu.
macam biasa, asal duduk KL je memacam masalah. ouh stress!
nasib baik la ada minah gila ni sanggup datang dari manjung duduk KL teman aku.
esok kami nak pergi Rawang rumah makteh aku yang tersangat lah joreng!
dia ajak bergosip pulak. rindu punya pasal, pergilah kann.
lagi pun boleh makan sesedap esok! yummy!
tapi aku yang kena masak. :( sobsob.
masak jelahhhh kan.
penat tunggu mama balik ni, nak keluar niiii! seharian tak keluar macam boleh dapat sawan babi je.
okay bye!

thanks for reading ((: