2.1.12

twitter and friendship

memang best sangat hari ni.
kalau kau terasa dengan aku, cakap depan depan aku.
cakap dekat aku.
bukan diam je.
aku bukannya pekak.
yang membe kau pulak nak perli aku kat twitter, apehal?
aku malas nak cakap lebih. 
kang lain jadi nya.
just ucapan jutaan terima kasih untuk kau sayang.
tak payahla kau nak kawan dengan aku lagi.
kau pun ada kawan kawan kau.
next time pesan kat kawan kau, jangan bertindak bodoh macam tu lagi tau. 
friendship yang dah lama dibina jadi macam ni.
nak buat macam mana kan.
kau pun bukan kisah.
aku? aku ada kekuatan aku untuk tempuh semua ni.
at last i found the good in goodbye.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.


thanks for reading ((: